sarı kırmızı site
  GALATASARAY TESTİ ÇÖZ
 

facebook sayfamız açıldı lütfen hemen beğenin!!
https://www.facebook.com/SariKirmiziSite

GALATASARAY TESTİ 

1)Galatasaray'ın ilk renkleri neydi?
A)sarı-kırmızı
B)sarı-beyaz
C)kırmızı-beyaz
D)kırmızı-siyah


2)Aşağıdakilerden hangisi galatasaray'ın kurucularından birisi değildir?
A)ali sami yen
B)şinasi şahingiray
C)abidin daver
D)bekir sıtkı bircan


3)Galatasaray'ın süper kupa ve süper lig şampiyonluğu?
A)14-17
B)12-18
C)14-3
D)14-18


4)galatasaray-fenerbahçe derbilerinde en farklı galibiyet tarihi ve ligi hangisidir?
A)FB6-0GS 2006 süper lig 
B)FB0-7GS 1911 istanbul ligi
C)GS5-1FB 2000 türkiye ligi
D)FB0-7GS 1911 türkiye ligi


5)aşağıdakilerden hangisi galatasaray'ın şimdiki antrenörelerinden değildir?
A)ümit karan 
B)ümit davala
C)claudio taffarel
D)hasan şaş


6)fatih terim 1996-2000 yılları arasında galatasaray ile TSYD kupasını kaç kez kazanmıştır?
A)3
B)2
C)4
D)1



7)aşağıdakilerden hangisi galatasaray'ın ilk türk teknik direktörüdür?
A)emin bülent serdaroğlu
B)fatih terim
C)sadi bey 
D)ali sami yen


8)galatasaray UEFA süper kupasını hangi teknik direktör ile kazanmıştır?
A)mircea lucescu
B)gheorghe hagi
C)fatih terim
D)mustafa denizli



9)aşağıdaki ünlülerden hangisi galatasaraylı değildir?
A)Ali kırca
B)kıvanç tatlıtuğ
C)rasim öztekin
D)erkin koray


10)galatasaray,UEFA kupasını hangi takımı yenerek almıştır?
A)manchester united
B)liverpool
C)arsenal
D)atletic bilbao



11)galatasaray,bir ispanyol takımını deplasmanda yenen ilk türk takımı ünvanını hangi takımı yenerek elde etmiştir?
A)sevilla
B)ossasuna
C)real madrid
D)real mallorca


12)galatasaray'ın ilk amblemi kim tarfından çizilmiştir?
A)sadi bey
B)ali sami yen
C)emin bülent serdaroğlu
D)şevki ege 


13)gheorghe popescu galatasaray'a kaç yılında transfer olmuştur?
A)1996
B)1997
C)2000
D)1998


14)semih kaya galatasaray'a hangi takımdan transfer edilmiştir?
A)altay
B)balıkesirspor
C)manisaspor
D)çaykur rizespor
 
 
15)metin oktay kaç kez gol kralı olmuştur?
A)10        
B)6      
C)4      
D)7

CEVAP ANAHTARI=
1-C    2-B   3-D   4-B   5-A   6-A   7-A  8-A  9-D   10-C   11-D  12-D    13-B    14-D    15-B

0-1-2 YANLIŞ-FANATİK GALATASARAYLI
3-4-5 YANLIŞ-NORMAL GALATASARAYLI
6-7...YANLIŞ-SÖZDE GALAYASARAYLI


2012-2013 galatasaray testi (futbol)


1-ŞAMPİYONLAR LİGİ

1)galatasaray, şampiyonlar ligi grup maçlarında hangi takımlara karşı oynamıştır?

A)Benfica-Mancester United-CFR Cluj
B)Benfica-Manchester City-Real Madrid
C)SC Braga-Manchester United-CFR Cluj
D)Valencia-Barcelona-Schalke 04


2)Galatsaray'ın Manchester United'e karşı Old Trafford'da oynadığı şampiyonlar ligi ilk maçını hangi hakem yönetmiştir?
A)Markus Merk
B)Wolfgeng Stark
C)Roberto Rosetti
D)Graham Poll


3)Burak Yılmaz, şampiyonlar ligi grup aşamasında toplam kaç gol atmıştır?
A)5
B)6
C)7
D)8


4)Galatasaray, çeyrek finalde, Schalke 04'e karşı TT Arena'da oynadığı maçta Schalke 04'ün golünü hangi futbolcu kaydetmiştir?
A)jermaine jones
B)Klaas-Jan Huntelaar
C)julian Draxler
D)jefferson farfan


5)Şampiyonlar ligi çeyrek finalinde real madrid ile eşleşen Galatasaray'ın Santiago bernabeu stadında oynadığı maçta Galatasaray'ın elenmesine sebep olan hakem aşağıdakilerden hangisidir?
A)svein oddvar moen
B)Wolfgeng Stark
C)Lubos Michel
D)Carlos Alberto Batres



6)Galatasaray'ın şampiyonlar ligi çeyrek final rövanş maçında Galatasaray'ın 2. golünü hangi futbolcu kaydetmiştir?
A)Didier Drogba
B)Burak Yılmaz
C)Felipe Melo
D)Wesley Sneijder



7)TT Arena'da oynanan Galatasaray-Real Madrid maçında Didier Drogba, maçta kaç gol atmıştır?
A)0
B)1
C)2
D)3


8)UEFA, yılın antrenörü olarak aşağıdaki hangi antrenörü seçmiştir?

A)jurgen Kloop (borussia dortmund)
B)Fatih Terim (Galatasaray)
C)Jose Morinho (real madrid)
D)jup heynckes (bayern münih)


cevap anahtarı=

1)C   2)B    3)B    4)A   5)A    6)D   7)C    8)A 


2-SPOR TOTO SÜPER LİG

1)2012-2013 Sezonunun ilk GS-FB derbisinde Galatasaray'ın ilk golünü hangi futbolcu kaydetmiştir?
A)Bekir İrtegün(kendi kalesine)
B)Selçuk İnan
C)Burak Yılmaz 

D)Emre Çolak



2)Fatih Terim, Galatasaray-M.İ.Y maçında yaptığı hareketten dolayı kaç maç ceza almıştır?
A)6
B)7
C)8
D)9



3)TT Arena'da oynanan Galatasaray'ın 3-1 kazandığı, fatih terim,ümit davala ve hasan şaş'ın tribüne gönderildiği Galatasaray-M.İ.Y maçını hangi hakem yönetmiştir?
A)Halis Özkahya
B)Cüneyt Çakır
C)Bülent Yıldırım
D)Süleyman Abay


4)süper toto süper lig'de Hamit Altıntop, Galatasaray ile toplam kaç kez direğe vurmuştur?
A)6
B)7
C)8
D)9



5)2012-2013 Sezonunun ilk derbisi olan BJK-GS Maçı hangi hafta olmuştur?
A)2
B)3
C)4
D)5


6)Galatasaray, sezonu kaç hafta önceden şampiyon bitirmiştir?
A)1
B)2
C)3
D)4



7)Aşağıdakilerden hangisinde forma numarası ve futbolcu eşleştirilmesi yanlış verilmiştir?
A)Burak Yılmaz=17
B)Gökhan Zan=5
C)Umut Bulut=19
D)Wesley Sneijder=12




8)Galatasaray, Didier Drogba'yı kaç yıllığına renklerine bağlamıştır?
A)4
B)3
C)2
D)1,5



9)Galatasaray, 2012-2013 sezonunda hangi 2 takımdan hiç gol yememiştir?
A)trabzonspor, kayserispor
B)gaziantepspor,antalyaspor
C)trabzonspor, antalyaspor
D)gaziantepspor, kayserispor



10)Galatasaray, 2012-2013 sezonunu 2. tamamlayan fenerbahçe'ye kaç puan fark atarak şampiyon olmuştur?
A)7
B)8
C)9
D)10



11)Burak Yılmaz, kaç gol atarak gol kralı olmuştur?
A)24
B)25
C)26
D)27



12)Galatasaray, 2012-2013 sezonunun 5. hafta maçını hangi takıma karşı oynamıştır?
A)akhisar belediyespor
B)antalyaspor
C)kayserispor
D)beşiktaş


cevap anahtarı=

1)A  2)D  3)D  4)B  5)B  6)C  7)D  8)D  9)C  10)D  11)A  12)A





Bu sayfa hakkındaki son yorum:
Yorumu gönderen: Ömer faruk esentürk , 25.02.2017, 17:41 (UTC):
Hepsi doğrusa ne oluyorsun

Yorumu gönderen: hazal, 01.04.2016, 14:48 (UTC):
tabi fantatik galatasaraylıyım cimbomu biliceksin yoksa gs li olamassın

Yorumu gönderen: GALYA, 07.11.2015, 21:00 (UTC):

Yorumu gönderen: eamkoıyrnhdoığmkln, 09.03.2015, 09:58 (UTC):
ellerinize sağlık fenere iyi koymuşsunuz

Yorumu gönderen: hakn, 23.01.2015, 16:44 (UTC):
:- :-

Yorumu gönderen: Nando Cimbom, 27.07.2014, 04:35 (UTC):
süper yaaa aşktır GALATASARAY

Yorumu gönderen: maşallah, 01.07.2014, 12:56 (UTC):
fanatik cimbomluyum ben

Yorumu gönderen: gs, 08.06.2014, 21:46 (UTC):
hepsini yaptım zaaa

Yorumu gönderen: yakup, 21.04.2014, 15:19 (UTC):
çok güzel ful yaptım fanatiğim ğardaaaaaaaaaaaaaaaaş

Yorumu gönderen: SEVGİ, 06.03.2014, 14:15 (UTC):
vay güzel sözler tam kapaklık söz gerçekten galatasaraylı olduğumdanda gururluyum



Bu sayfa hakkında yorum ekle:
İsmin:
Mesajınız:

 
  Bugün 18 ziyaretçikişi burdaydı!  
 
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=